Nieuws

Je bent hier: Home » nieuws » 2016 » 12 » 22 » opleidingspunten-voor-advocaten

22 december, 2016 Opleidingspunten voor advocaten

DCn door NOVA erkende cursusinstelling.

Opleidingspunten voor advocaten

De Nederlandse Orde van Advocaten (NOVA) heeft DCn erkend als cursusinstelling. Maximaal 20 PO punten worden toegekend. Carla Spitz is een van de zeven coaches van DCn.

Als een advocaat een ZKM coachingstraject (individueel) doorloopt bij Carla Spitz via DCn worden opleidingspunten toegekend door de Orde. De opleidingspunten worden toegekend als niet-juridische vaardigheden, gericht op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de advocaat in het kader van de na- en bijscholing van de beroepsvaardigheden en vakbekwaamheid. Een advocaat kan minimaal 11 opleidingspunten PO en maximaal 20 punten PO toegekend krijgen.

 
Terug naar nieuwsoverzicht