Ervaringen

“Ik heb het ZKM traject met Carla als heel erg fijn ervaren. Het heeft me geholpen om zaken in kaart te brengen; puzzelstukjes vallen in elkaar. Ik heb veel zelfinzicht en rust gekregen. Carla is een heel prettige coach met een groot luisterend vermogen! Bedankt!”
(ZKM coaching)

Coach, trainer / V 50

“De gesprekken heb ik als zeer prettig ervaren. Ik voelde dat er een lijn in de coaching zat, maar dat dat geen keurslijf was: er was voldoende ruimte om op dingen in te gaan die spontaan opkwamen. De gesprekken waren daarmee zeer effectief en verrijkend en uiteindelijk ook doelgericht (dankzij dat latent aanwezige kader/rode draad). Ik ben steeds met plezier naar Klimmen gekomen en reed vol optimisme steeds naar huis. Wat wil een mens nog meer. Ik kan geen verbeterpunten benoemen, ik heb me zeer opgenomen gevoeld en goed begeleid.”
(ZKM coaching)

Burgemeester / V 45

“Ik ben blij dat ik een ZKM coachingtraject met Carla Spitz heb gedaan om te onderzoeken of ik ondernemer wil blijven of dat ik op zoek moet gaan naar een andere uitdaging. Het was heerlijk om mij door iemand te laten leiden om op een andere manier de verbanden te leggen tussen de dingen van mijn leven.
Ik heb de leidraad gevonden aan de hand van Carla en de Zelfkennis Methode, die hiervoor bij uitstek geschikt bleken.”  (ZKM coaching)

Zelfstandig ondernemer / M 43

  “Carla confronteerde me met mijn te ontwikkelen kanten, zonder dat ik het gevoel heb dat er een waardeoordeel aan vast zit, dat maakte dat ik me veilig bij haar voelde en ook dingen durf te benoemen of te vertellen.”
  (Burn-out coaching)

  Onderzoeksmedewerker ziekenhuis / V 47

  “Carla luistert goed; heeft veel kennis en misschien nog het belangrijkste…ze zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt! “ (ZKM coaching)

  Medewerker bank / V 39

  “Ik vond het prettig dat je me in mijn waarde hebt gelaten en het veilig voor me gemaakt hebt om ook over punten te praten die moeilijk voor me zijn.”
  (ZKM coaching)

  Medewerker zorg / V 41

  “Iedere keer weer een bron van inspiratie.
  Bijzondere kwaliteiten:
  – Eye-openers laten ontstaan (niet voorzeggen),
  – Inzet instrumentarium afgestemd op mijn ondersteuningsbehoefte (kan goed doseren)
  – Mooie tempo wisselingen, afgestemd op mijn ontwikkeling
  – Standvastig in rol als coach
  – What you see is what you get: open, hartelijk, gedisciplineerd, zorgvuldig, kundig, verkennend“ |
  (ZKM coaching)

  Voorzitter RvB / M 58

  “Ik heb de begeleiding door Carla als heel prettig ervaren. Ze stelt je op je gemak, en gaf me het gevoel dat alles OK was. Gaf ook tips/advies hoe dingen aan te pakken. Luisterde ook goed waardoor het persoonlijker werd, meer op mij afgestemd en geen strak lesschema.”
  (Individuele Mindfulness training)

  Verpleegkundige thuiszorg / V 53

  “Carla’s vaardigheden zowel in luisteren-samenvatten-doorvragen als in het aansluiting vinden bij mij zijn heel erg goed. Daarnaast is haar kennis van en ervaring in een overheidsomgeving ontzettend waardevol in relatie tot het doorhebben van de nuance en essentie van de zaken die ik in mijn werk tegenkom.”
  (Persoonlijke coaching)

  Beleidsmedewerker Provincie / M 39

  “Je bent een goede sparringpartner, je geeft vertrouwen, je blijft neutraal en onbevangen, stelt goede vragen, je bent iemand die op een natuurlijke, ongedwongen wijze contact maakt met de coachee en zorgt voor een goede sfeer (de mooie bloemen op tafel, de Marokkaanse thee en de druiven…). Je hebt daarnaast met jouw kennis en ervaring mede bijgedragen aan het voorkomen van een grotere ‘crisis’ (burn-out). Carla bedankt!”
  (Persoonlijke coaching)

  Teamleider HBO / V 49

  “Carla is heel kundig, goed gestructureerd, heel goed voorbereid en geeft goede en tijdige terugkoppeling. Ze nam ook alle tijd. Op een schaal van 0 tot 5 geef ik het ZKM coachingtraject bij Carla een 5 voor mijn algemene tevredenheid. Ik had een echt zeer capabele coach naast me en dat geeft een heel goed gevoel.“
  (ZKM coaching)

  Hoogleraar, zelfstandig ondernemer / M 47

  “Met name de ‘afstand’ die Carla weet te bewaren en mij aanzet tot denken, vind ik erg sterk. Non-directieve begeleiding werkt erg goed. Tevens is ze zeer vasthoudend en weet goed tot de kern van mijn uitspraken door te dringen. Het ZKM traject gaf het inzicht en de antwoorden op de vragen die ik had.”
  Na 1 jaar: “…..Zo zie je dat het traject dat ik bij jou gevolgd heb, nog steeds zijn effect heeft en voor mij een duurzame bijdrage aan mijn eigen ontwikkeling heeft. Nogmaals bedankt!” (ZKM coaching)

  Teamleider HBO-school / M 39

  “Ondanks dat ik lange tijd zeer gesloten was, heeft zij heel veel bereikt. Ik denk dat ik niet de makkelijkste cliënt ben geweest voor haar.
  Dank je wel voor de goede gesprekken, tips en adviezen.” (Burn-out coaching)

  Medewerker bouw / M 41

  “Meer dan ooit te voren realiseer ik me dat mijn gedragingen ergens vandaan komen. Door de ZKM-zinnen samen te formuleren, zie ik in dat ik bepaalde gedragingen in de jaren heb aangeleerd om mezelf te beschermen en om te overleven. Deze gedragingen hebben mij destijds geholpen, maar nu is de tijd aangebroken om hierin te veranderen – waarin ik milder naar mezelf mag zijn. Een duidelijk inzicht!”
  “Telkens voelde ik me welkom bij Carla. Haar betrokkenheid, rust, betrouwbaarheid en luisterend vermogen hebben eraan bijgedragen dat ik me op mijn gemak voelde bij haar. Samen met mij keek zij telkens wat mogelijk was. Ze heeft geduld gehad met mijn (mentale en fysieke) toestand.”
  (Burn-out coaching & ZKM coaching)

  Docente HBO-school / V 33

  “Carla, ontzettend bedankt voor de training. Ik was voordat ik eraan begon, ondanks dat ik er volledig open voor stond, licht sceptisch. Maar daar ben ik volledig van terug gekomen. Dit kwam vooral door de nuchtere, professionele benadering en doordat de structuur van de training goed in elkaar zat. Ik ben nu vooral ontzettend blij dat ik het heb gedaan.”
  (Individuele Mindfulness training)

  Medewerker Provincie / V 31

  “Ik wil Carla bedanken voor haar rust geduld en deskundigheid.” (Burn-out coaching)

  Medewerker bouw / M 35

  “Ik kijk er altijd naar uit om te komen.” (Persoonlijke coaching)

  Accountant / M 33

  “Carla is ze zeer vasthoudend en weet goed tot de kern van mijn uitspraken door te dringen. Het ZKM traject gaf het inzicht en de antwoorden op de vragen die ik had.”
  (ZKM coaching)

  Advocaat / V 39

  Enkele bedrijven waarvoor ik heb gewerkt:

  Daarnaast heb ik de afgelopen jaren met veel plezier mogen werken voor

  • diverse MKB-bedrijven
  • verschillende advocatenkantoren in  Zuid Limburg
  • meer dan honderd zzp’ers en particuliere opdrachtgevers

  Wil je meer weten, of met mij kennismaken? Neem dan contact met me op.

  Carla Spitz
    06-55 75 66 34
  info@spitzcoaching.nl
   /carlaspitz

  't Keerhoes (1e verdieping)
  Limburgerstraat 78, 6267 CG Cadier en Keer
  Plan hier je route
  KVK  14090204

  VMBN logo
  VVM logo