Over Carla

 “Ik stimuleer mijn cliënten tot bewustwording, zodat zij vanuit zelfkennis meer sturing kunnen geven aan hun leven.”

Achtergrond

Van huis uit ben ik jurist. Bijna 20 jaar heb ik leidinggevende posities vervuld bij de overheid. In die periode heb ik vele veranderingsprocessen en mensen in veranderende situaties begeleid. Mijn focus en interesse kwamen gaandeweg steeds meer te liggen op de persoonlijke begeleiding en coaching van de mens in de organisatie. Dit heeft ertoe geleid dat ik sinds 2006 als zelfstandige mijn eigen coachingpraktijk voor loopbaan- en levensvragen en begeleiding bij stress en burn-out ben begonnen, Spitz Coaching.

Overtuiging

Ik coach vanuit de overtuiging dat iedereen het antwoord op zijn vragen in zichzelf kan vinden. Op een fijnzinnige manier zet ik je aan het denken over jezelf. Ik begeleid je om bij je eigen wijsheid te komen. Ik ben ervan overtuigd dat bewustwording de eerste stap is naar verandering.

Persoonlijk

De zestig ruim gepasseerd, heb ik inmiddels zelf diverse levensfasen doorlopen en ben met vallen en opstaan gekomen waar ik nu ben. Studeren, al op jonge leeftijd leidinggevende worden. Trouwen en drie dochters krijgen. In het buitenland wonen. Zelfstandig ondernemer worden. Een periode van chronische stress gedurende de overgang  ‘overleefd’. Mijn kinderen zien opgroeien tot mooie volwassenen en oma worden. Allemaal ervaringen, waardoor ik veel over mijzelf en het leven heb geleerd en nog steeds leer.
In combinatie met veel diverse opleidingen en cursussen  en bijna 40 jaar werkervaring, waarvan  ruim 15 jaar als coach, ligt er een stevig fundament onder mijn begeleidingstrajecten.

Typering

De volgende woorden typeren mij: betrokken, rustig, goede luisteraar, analytisch, kwaliteit, betrouwbaar, respectvol, zorgvuldig en resultaatgericht.

 

Foto Carla Spitz

 “Ik vind het prachtig om te zien als mensen doordringen tot de kern en erin slagen professioneel én persoonlijk weer het heft in handen te nemen.”

Wil je meer informatie, of met mij kennismaken? Neem dan contact met me op.

Carla Spitz
  06-55 75 66 34
info@spitzcoaching.nl
 /carlaspitz

't Keerhoes (1e verdieping)
Limburgerstraat 78, 6267 CG Cadier en Keer
Plan hier je route
KVK  14090204

VMBN logo
VVM logo