Individuele Mindfulness training

Veel mensen zijn zo druk bezig om werk, gezin, vrienden en hobby’s in hun leven in te passen dat ze die dingen op de automatische piloot doen. Met Mindfulness leer je bewust om te gaan met aandacht en tijd. Je leert om stil te staan bij de ervaring van het nu. Mindfulness leidt tot een manier van leven waarbij je opener en bewuster in het leven staat.

Wanneer Mindfulness?

Mindfulness is een effectieve training voor iedereen die de kwaliteit van zijn of haar leven wil verbeteren, en in het bijzonder wanneer je:
•  beter wilt leren omgaan met emoties
  minder wilt piekeren
  meer balans wilt ervaren
•  dichter bij jezelf wilt komen
•  beter je grenzen wilt bewaken
•  meer wilt genieten
•  bewuster in het leven wilt staan.

Daarnaast is aangetoond dat Mindfulness helpt om psychische en lichamelijke klachten, zoals stress, depressie, angst, onrust, chronische pijn, slapeloosheid en vermoeidheid te verminderen.

Training individueel 

Als gecertificeerd Mindfulness trainer ( categorie 1 VMBN ) verzorg ik acht weekse individuele trainingen bij Mindful Limburg.
Een individueel begeleid programma bestaat uit 8 sessies (in beginsel wekelijks) van ongeveer 1 uur en een intakegesprek. Ook mogelijk met gebruik van video-bellen.

“Mindfulness is een hele fijne ervaring geworden waarbij ik kennis heb gekregen die ik mee zal nemen gedurende de rest van mijn leven.”

“Het fijne van de individuele training is, dat deze meer op mij afgestemd was en dat het geen strak lesschema werd.”

Wil je meer weten over Individuele Mindfulness training, of met mij kennismaken? Neem dan contact met me op.

Carla Spitz
  06-55 75 66 34
info@spitzcoaching.nl
 /carlaspitz

't Keerhoes (1e verdieping)
Limburgerstraat 78, 6267 CG Cadier en Keer
Plan hier je route
KVK  14090204

VMBN logo
VVM logo